Notera: Du kanske inte har omedelbar tillgång till ExpressVPN:s tillägg för dedikerad IP eftersom det gradvis rullas ut till alla användare. När det väl är köpt kan du använda det på ExpressVPN-appen för Android, iOS och Windows. Fler plattformar kommer snart att bli tillgängliga.

Den här artikeln kommer att hjälpa dig att återfå åtkomstkoden för din dedikerade IP.

På en mobil enhet där du har konfigurerat eller låst upp din dedikerade IP:

1. Öppna ExpressVPN-appen.
  2. Gå till Alternativ > Dedikerad IP.
  3. Tryck på ögonikonen för att visa din åtkomstkod.

Om du har konfigurerat eller låst upp din dedikerade IP på din stationära dator:

1. Öppna ExpressVPN-appen.
  2. Klicka Menyikonen. > Dedikerad IP.
  3. Klicka på ögonikonen för att avslöja din åtkomstkod.

Om du inte kan återfå din åtkomstkod måste du kontakta vår kundtjänst. Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa till, men som en del av vårt åtagande att skydda din integritet kan vi inte se eller återfå din åtkomstkod – inte ens med din tillåtelse.