Observera: Du kanske inte har omedelbar tillgång till ExpressVPN:s tillägg för dedikerad IP eftersom den gradvis rullas ut till alla användare. När du har köpt den kan du använda den i ExpressVPN-appen för Android, iOS och Windows. Fler plattformar kommer att bli tillgängliga snart.

Dedikerade IP-adresser kanske inte fungerar lika bra som delade IP-adresser för streaming eller i länder med strikt internetcensur. Under extremt sällsynta omständigheter kan du förlora tillgången till din dedikerade IP på grund av problem med datacenter eller IP-leverantörer. Din dedikerade IP kan också upphöra att gälla om alla dina ExpressVPN-appar är offline i mer än två månader (eller en månad om du har ett månadsabonnemang). I sådana fall kommer du att meddelas i appen, och vårt supportteam kan hjälpa dig att ställa in en ny dedikerad IP.

Om du har problem med din dedikerade IP, vänligen kontakta vårt supportteam för att granska ditt ärende. Vi förbättrar aktivt funktionen baserat på användarfeedback och arbetar hårt för att snart göra den tillgänglig på fler plattformar.