Merk: Du får kanskje ikke umiddelbar tilgang til ExpressVPNs dedikerte IP-tillegg, da det gradvis blir rullet ut til alle brukere. Når det er kjøpt, kan du bruke det i ExpressVPN-appen for Android, iOS og Windows. Flere plattformer vil bli tilgjengelige snart.

Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp din dedikerte IP-adresse i ExpressVPN-appen for Windows. Hvis du ikke har en ennå, les hvordan du kjøper en dedikert IP.

Hopp til …

Sette opp VPN
Sette opp dedikert IP
Bruke dedikert IP på andre enheter

Sette opp VPN

For å sette opp din dedikerte IP, må du først laste ned og sette opp ExpressVPN-appen for Windows.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Sette opp dedikert IP

Merk: Du får kanskje ikke umiddelbar tilgang til ExpressVPNs dedikerte IP-tillegg, da det gradvis blir rullet ut til alle brukere. Når det er kjøpt, kan du bruke det i ExpressVPN-appen for Android, iOS og Windows. Flere plattformer vil bli tilgjengelige snart.
Når du har satt opp ExpressVPN-appen på skrivebordet ditt, gjør følgende i appen:

1. Klikk på Menu icon. > Dedikert IP.
  2. Klikk på Sette opp dedikert IP.
  3. Velg en VPN-lokasjon for din dedikerte IP.
    Merk: Lokasjonen du velger er fast for varigheten av tillegget ditt. Du kan ikke endre den etter oppsett.
  4. Sett opp tilgangskoden din.
    Merk: Denne koden er den eneste måten å få tilgang til din dedikerte IP på andre enheter, så vi anbefaler å angi en sterk, unik kode og oppbevare den et trygt sted, som i ExpressVPN Keys. Hvis du mister tilgangskoden din, kan ikke ExpressVPN hente den – selv med din autorisasjon – og du vil miste tilgang til din dedikerte IP.
  5. Se etter en varsel i appen som forteller deg at din dedikerte IP er klar til bruk. Dette kan ta opptil 20 minutter.
  6. Velg din dedikerte IP fra listen over VPN-lokasjoner for å koble til den.