Merk: Du har kanskje ikke umiddelbar tilgang til ExpressVPNs dedikerte IP-tilleggsetjeneste ettersom den gradvis rulles ut til alle brukere. Når den er kjøpt, kan du bruke den på ExpressVPN-appen for Android, iOS og Windows. Flere plattformer vil snart være tilgjengelige.

Det kan hende din dedikerte IP-er ikke fungerer like godt som delte IP-er for strømming eller i land med høy internettsensur. I ekstremt sjeldne tilfeller kan du miste tilgangen til din dedikerte IP på grunn av problemer med datasenter eller IP-leverandør. Din dedikerte IP kan også utløpe hvis alle dine ExpressVPN-apper er frakoblet i mer enn to måneder (eller én måned hvis du har månedsabonnement). Du vil bli varslet i appen i disse scenariene, og vårt kundestøtteteam kan hjelpe deg med å sette opp en ny dedikert IP.

Hvis du har problemer med din dedikerte IP, kontakt vårt kundestøtteteam for å gjennomgå saken din. Vi jobber aktivt med å forbedre funksjonen basert på tilbakemeldinger fra brukere og arbeider hardt for å gjøre den tilgjengelig på flere plattformer snart.