Get ExpressVPN on your router.
Trenger du et VPN for ruteren din?
Verv en venn nå

Det er viktig å holde ruteren din oppdatert med de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppgraderingene.

Auto-oppdateringsfunksjonen på AircoveOS og ExpressVPN for rutere oppdaterer automatisk ruteren din daglig klokken 04:00 lokal tid hvis det finnes en oppdatering tilgjengelig. Du trenger vanligvis ikke å oppdatere ruteren din manuelt.

Merk: Å oppdatere ruteren vil ikke fjerne dens nåværende innstillinger.

Hopp til …

Slik finner du hvilken programvareversjon ruteren din kjører
Auto-oppdatering på AircoveOS og ExpressVPN for rutere
Manuelt oppdatere Aircove eller en ruter som kjører ExpressVPN

Slik finner du hvilken programvareversjon ruteren din kjører

1. Logg inn på ruterens dashbord.
  2. Velg Avanserte Innstillinger > Programvareoppdatering.

Du vil se din programvareversjon.
Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Auto-oppdatering på AircoveOS og ExpressVPN for rutere

Auto-oppdateringsfunksjonen, som er aktivert som standard på AircoveOS og ExpressVPN for rutere, lar alle tilgjengelige oppdateringer bli automatisk installert på ruteren din klokken 04:00 hver dag. Vi anbefaler at du beholder denne funksjonen aktivert på ruteren din for å få de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppgraderingene.

Slå auto-oppdatering på eller av

1. Logg inn på ruterens dashbord.
  2. Velg Avanserte Innstillinger > Programvareoppdatering.
  3. Slå Installer tilgjengelige oppdateringer daglig klokken 04:00 på eller av.
  4. Velg Lagre.

Når auto-oppdatering er slått av, vil du få et varsel på ruterens dashbord når en oppdatering er tilgjengelig. For å installere oppdateringen, velg Oppdater nå.

Sjekk eller endre dine tidssoneinnstillinger

For å sikre at ruteren din oppdateres til riktig tidspunkt på dagen, sjekk at tidssonen er riktig innstilt. For å sjekke eller endre tidssonen:

1. Logg inn på ruterens dashbord.
  2. Velg Avanserte Innstillinger > Aircove-innstillinger eller Ruter-innstillinger.
  3. Sjekk din tidssone under Tidssone.
  4. For å tilbakestille din tidssone, velg din nåværende tidssone, og velg deretter Lagre.
    Ruteren dashbord UI som viser tidssoneinnstillinger