ExpressVPNs dedikerte IP rulles gradvis ut til alle brukere. Vi jobber med å utvide tjenesten til flere brukere, steder og plattformer. Hvis den er tilgjengelig for deg, kan du kjøpe den på bestillingssiden vår:

For å kjøpe en dedikert IP

1. I nettleseren din, gå til expressvpn.com/order.
  2. Hvis vår dedikerte IP-tjeneste er tilgjengelig for deg, vil du se et alternativ for å legge den til bestillingen din. Merk av i boksen for å fortsette.
  3. Når du har kjøpt et VPN-abonnement og tillegget for dedikert IP-adresse er vellykket, sett opp din dedikerte IP ved å følge disse instruksjonene for Android, iOS og Windows.