Let op: Mogelijk heb je niet direct toegang tot ExpressVPN’s dedicated IP add-on, omdat deze geleidelijk wordt uitgerold naar alle gebruikers. Na aankoop kun je het gebruiken in de ExpressVPN-app voor Android, iOS en Windows. Meer platforms volgen binnenkort.

Deze handleiding laat je zien hoe je je dedicated IP-adres instelt in de ExpressVPN-app voor Windows. Als je er nog geen hebt, leer dan hoe je een dedicated IP kunt kopen

Ga naar…

VPN instellen
Dedicated IP instellen
Dedicated IP op andere apparaten gebruiken

VPN instellen

Om je dedicated IP in te stellen, moet je eerst de ExpressVPN-app voor Windows downloaden en instellen.

Hulp nodig? Neem contact op met de klantenondersteuning van ExpressVPN voor onmiddellijke hulp.

Terug naar boven

Dedicated IP instellen

Let op: Mogelijk heb je niet direct toegang tot ExpressVPN’s dedicated IP add-on, omdat deze geleidelijk wordt uitgerold naar alle gebruikers. Na aankoop kun je het gebruiken in de ExpressVPN-app voor Android, iOS en Windows. Meer platforms volgen binnenkort.
Nadat je de ExpressVPN-app op je desktop hebt ingesteld, doe je in de app het volgende:

1. Klik op Menu icoon. > Dedicated IP.
  2. Klik op Dedicated IP instellen.
  3. Kies een VPN-locatie voor je dedicated IP.
    Let op: De locatie die je kiest is vast voor de duur van je add-on. Je kunt deze niet wijzigen na de installatie.
  4. Stel je toegangscode in.
    Let op: Deze code is de enige manier om toegang te krijgen tot je dedicated IP op andere apparaten, dus we raden aan een sterke, unieke code in te stellen en deze ergens veilig te bewaren, zoals op ExpressVPN Keys. Als je je toegangscode verliest, kan ExpressVPN deze niet herstellen—zelfs niet met jouw toestemming—en verlies je de toegang tot je dedicated IP.
  5. Let op een melding in de app die aangeeft dat je dedicated IP klaar is voor gebruik. Dit kan tot 20 minuten duren.
  6. Selecteer je dedicated IP uit de lijst met VPN-locaties om ermee te verbinden.

Hulp nodig? Neem contact op met de klantenondersteuning van ExpressVPN voor onmiddellijke hulp.
Terug naar boven

Dedicated IP op andere apparaten gebruiken

Zodra je je dedicated IP-adres hebt ingesteld, wil je het misschien ook op andere apparaten gebruiken. Je kunt je dedicated IP momenteel alleen gebruiken in de ExpressVPN-app voor Android, iOS en Windows.

Op een ander apparaat

1. Open de ExpressVPN-app.
  2. Als je op een mobiel apparaat zit, ga naar Opties > Dedicated IP.
    OF
    Als je op je desktop zit, klik op Menu icoon. > Dedicated IP.
  3. Selecteer Ontgrendelen met toegangscode.
  4. Selecteer je dedicated IP uit de lijst met VPN-locaties om ermee te verbinden.

Toegangscode vergeten? Open de ExpressVPN-app op een apparaat waarop je je dedicated IP hebt ingesteld of ontgrendeld, ga vervolgens naar Opties of Menu icoon.> Dedicated IP om je toegangscode op te halen. Je kunt ook contact opnemen met de klantenondersteuning van ExpressVPN voor onmiddellijke hulp. Houd er echter rekening mee dat wij je toegangscode of dedicated IP niet kunnen bekijken of ophalen, zelfs niet met jouw toestemming.

Wil je meer weten over ExpressVPN’s dedicated IP add-on? Raadpleeg onze veelgestelde vragen.