Opmerking: Mogelijk heb je niet direct toegang tot de dedicated IP-add-on van ExpressVPN, omdat deze geleidelijk wordt uitgerold naar alle gebruikers. Zodra je deze hebt aangeschaft, kun je deze gebruiken in de ExpressVPN-app voor Android, iOS en Windows. Meer platforms worden binnenkort beschikbaar.

Dit artikel helpt je om de toegangscode voor je dedicated IP te krijgen.

Op een mobiel apparaat waarop je je dedicated IP hebt ingesteld of ontgrendeld:

1. Open de ExpressVPN-app.
  2. Ga naar Opties > Dedicated IP.
  3. Tik op het Oogpictogram om je toegangscode te tonen.

Als je je dedicated IP hebt ingesteld of ontgrendeld op je desktop:

1. Open de ExpressVPN-app.
  2. Klik op Menu icoon. > Dedicated IP.
  3. Klik op het Oog Oogpictogram om je toegangscode te tonen.

Als je je toegangscode niet kunt terugvinden, moet je contact opnemen met onze klantenondersteuning. We zullen ons best doen om je te helpen, maar als onderdeel van ons streven om je privacy te beschermen, kunnen we je toegangscode niet bekijken of opvragen, zelfs niet met jouw toestemming.