Opmerking: Het kan zijn dat je nog geen directe toegang hebt tot de dedicated IP-add-on van ExpressVPN, aangezien deze geleidelijk wordt uitgerold naar alle gebruikers. Zodra je deze hebt aangeschaft, kun je deze gebruiken in de ExpressVPN-app voor Android, iOS en Windows. Er zullen binnenkort meer platforms beschikbaar zijn.

Dedicated IP’s werken mogelijk minder goed dan gedeelde IP’s voor streaming of in landen met strenge internetcensuur. In uiterst zeldzame gevallen kun je de toegang tot je dedicated IP verliezen vanwege problemen met het datacenter of de IP-provider. Je dedicated IP kan ook verlopen als al je ExpressVPN-apps langer dan twee maanden offline zijn (of één maand als je een maandelijks abonnement hebt). Je wordt in deze situaties in de app op de hoogte gebracht en onze helpdesk kan je helpen een nieuwe dedicated IP in te stellen.

Als je problemen hebt met je dedicated IP, neem dan contact op met onze helpdesk om jouw situatie te laten beoordelen. We zijn actief bezig om de functie te verbeteren op basis van feedback van gebruikers en werken hard om deze binnenkort op meer platforms beschikbaar te maken.