Huomio: Et välttämättä saa heti käyttöösi ExpressVPN:n omaa  IP:osoitta, sillä sitä otetaan asteittain käyttöön kaikille käyttäjille. Oston jälkeen voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksella Androidilla, iOS:lla ja Windowsilla. Lisää alustoja tulee saataville pian.

Tässä oppaassanäytämme sinulle kuinka asennat oman IP-osoitteesi ExpressVPN-sovelluksessa Windowsille. Jos sinulla ei vielä ole sitä, voit opetellakuinka ostaa oman IP-osoitteen.

Siirry…

VPN:n asennus
Oman IP:n asennus
Oman  IP:n käyttö muilla laitteilla

VPN:n asennus

Asentaaksesi oman IP:n, sinun täytyy ensin ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus Windowsille.
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Oman IP-osoitteen asennus

Huomio: Et välttämättä saa heti käyttöösi ExpressVPN:n omaa IP:osoitetta sillä sitä otetaan asteittain käyttöön kaikille käyttäjille. Oston jälkeen voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksella Androidilla, iOS:lla ja Windowsilla. Lisää alustoja tulee saataville pian. Kun olet asentanut ExpressVPN-sovelluksen tietokoneellesi, sovelluksessa:

1. Napsauta > Oma IP.
  2. Napsauta Aseta oma IP.
  3. Valitse VPN-sijainti omalle IP:lle.
    Huomio: Valitsemasi sijainti on pysyvä lisäosasi voimassaolon ajan. Sitä ei voi muuttaa asennuksen jälkeen.
  4. Aseta pääsykoodisi.
    Huomio: Tämä koodi on ainoa tapa päästä käsiksi omaan IP-osoitteeseen muilla laitteilla, joten suosittelemme asettamaan vahvan, uniikin koodin ja säilyttämään sitäturvallisessa paikassa, kuten ExpressVPN Keys -palvelussa. Jos menetät pääsykoodisi, ExpressVPN ei voi palauttaa sitä – edes valtuutuksellasi – ja menetät pääsyn omaan IP:osoitteeseesi.
  5. Pidä silmällä ilmoitusta sovelluksessa, joka kertoo, että oma IP-osoitteesi on valmis käytettäväksi. Tämä voi kestää jopa 20 minuuttia.
  6. Valitse omaIP-osoitteesi VPN-sijaintien listalta muodostaaksesi yhteyden siihen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.
Takaisin ylös

Oman IP:n käyttäminen muilla laitteilla

Kun olet asentanut oman IP-osoitteen, saatat haluta käyttää sitä muilla laitteilla. Voit tällä hetkellä käyttää omaa IP:tä vain ExpressVPN-sovelluksessa Androidilla, iOS:lla ja Windowsilla.

Toisella laitteella

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Jos käytät mobiililaitetta, siirry kohtaan valinnat > oma IP.
  3. Avaaminen pääsykoodilla.
  4. Valitse oma IP-osoitteesi VPN-sijaintien listalta muodostaaksesi yhteyden siihen.

Unohditko pääsykoodisi? Avaa ExpressVPN-sovellus laitteella, jolla olet asentanut tai avannut oman IP-osoitteesi, ja siirry kohtaan valinnat tai > oma IP hakeaksesi pääsykoodisi. Voit myös ottaa yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua. Huomaa kuitenkin, ettemme voi nähdä tai palauttaa pääsykoodiasi tai kiinteää IP-osoitettasu, edes valtuutuksellasi.
Haluatko tietää lisää ExpressVPN
Omasta IP-osoitteesta? Katso usein kysytyt kysymykset.