Get ExpressVPN on Windows.
Tarvitsetko VPN:n Windowsille?
Hanki ExpressVPN nyt
Refer a friend to use ExpressVPN.
Pidätkö ExpressVPN:stä? Haluatko ilmaisen kuukauden?
Suosittele heti ystävälle

Tämä opas näyttää, kuinka ladata, asentaa ja käyttää ExpressVPN-sovellusta Windows 11 ARM64 ä.

Ohjeet ExpressVPN-sovelluksen lataamiseen, asentamiseen ja käyttöön Intel-pohjaisille Windows-laitteille, joissa on Windows 10 tai uudempi, löydät täältä.

Huomautus: ExpressVPN-sovellus Windows 11 ARM64:lle on beta-versiossa. Tämän vuoksi jotkin ominaisuudet, kuten jaettu tunnelointi, eivät vielä ole käytettävissä.

Siirry kohtaan…

Lataa sovellus
Hanki aktivointikoodisi
Asenna sovellus
Yhdistä palvelinsijaintiin
Katkaise yhteys palvelinsijaintiin
Valitse eri palvelinsijainti
Vaihda eri protokollaan
Estä mainokset, seurantaohjelmat ja haitalliset sivustot
Kuinka lisätä pikakuvakkeita ExpressVPN-sovellukseen
Käynnistä ja yhdistä ExpressVPN automaattisesti käynnistyksen yhteydessä
Vaihda kieltä ExpressVPN Windows -sovelluksessa
Käytä ExpressVPN-selaimen laajennusta
Asenna ExpressVPN muihin laitteisiin
Poista sovellus

Lataa sovellus

On kaksi tapaa ladata ExpressVPN-sovellus Windows 11 ARM64:lle:

Microsoft Store

Avaa Microsoft Store -sovellus ja hae ”ExpressVPN”.

Klikkaa ExpressVPN.

Klikkaa Asenna.

Jos sinulta kysytään, haluatko sallia sovelluksen tehdä muutoksia laitteeseesi, valitse Kyllä.

Olet ladannut sovelluksen onnistuneesti.

ExpressVPN verkkosivusto

Siirry ExpressVPN-tilin hallintapaneeliin. Jos kehotetaan, syötä ExpressVPN-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu sisään.
Enter your account credentials, then click "Sign In."
Jos kehotetaan, syötä sähköpostitse saatu vahvistuskoodi.

Klikkaa Lataa ARM64 Beta.

Pidä tämä selainikkuna auki. Tarvitset aktivointikoodin asennuksen aikana.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Hanki aktivointikoodisi

Jotta voit käyttää ExpressVPN:ää Windows-tietokoneellasi, tarvitset aktivointikoodisi.

Kopioidaan se leikepöydällesi.

Jos et ole vielä tehnyt sitä, siirry ExpressVPN-tilin hallintapaneeliin. Jos kehotetaan, syötä ExpressVPN-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu sisään.

Syötä sähköpostitse saatu vahvistuskoodi.

Klikkaa "Copy" icon. kopioidaksesi koodin leikepöydällesi. Sinua pyydetään antamaan se myöhemmin.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Asenna sovellus

Etsi ja kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa tietokoneellasi.
Double-click the ExpressVPN installer file.

Jos saat kehotteen asentaa sovellus, napsauta Asenna jatkaaksesi.

Odota, kunnes sovellus on asennettu tietokoneellesi.

Kun kehotetaan, napsauta Kirjaudu sisään ja liitä aktivointikoodisi. Tämä on sama koodi, jonka löysit aiemmin. Voit liittää sen painamalla Ctrl + V tai napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella kenttää ja valitsemalla Liitä. Napsauta sitten Jatka.

Enter your activation code, then click "Continue."
Jos et halua käyttää aktivointikoodiasi, voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi:

1. Napsauta Kirjaudu sisään sähköpostilinkin avulla.
  2. Syötä sähköpostiosoite, joka on liitetty ExpressVPN-tiliisi. Napsauta Lähetä sähköpostilinkki.
  3. Avaa sähköposti millä tahansa laitteella ja valitse Kirjaudu ExpressVPN:ään. Sovellus aktivoituu automaattisesti.

Sinulla on mahdollisuus käynnistää ExpressVPN automaattisesti käynnistyksen yhteydessä. Valitse haluamasi asetus jatkaaksesi.
Select your preference for launching ExpressVPN when your computer starts.

Voit myös valita, jaatko anonyymejä analytiikkatietoja ExpressVPN parantamiseksi. Valitse haluamasi asetus jatkaaksesi.

Select your preference for helping improve ExpressVPN.

ExpressVPN ei kerää yksityisiä tietojasi ja anonymisoi ne ennen kuin ne päätyvät ExpressVPN palvelimille.

Onnittelut! Olet nyt valmis käyttämään ExpressVPN laajaa palvelinsijaintiverkostoa.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Yhdistä palvelinsijaintiin

Yhdistääksesi palvelinsijaintiin, napsauta On button. . Oletuksena ExpressVPN ehdottaa sijaintia, joka tarjoaa sinulle parhaan kokemuksen. Tätä kutsutaan nimellä Smart Location.
Click the On Button to connect.

Kun näet viestin Yhdistetty sovelluksen näytössä, voit aloittaa vapaasti ja turvallisesti surffailun!

You are connected to ExpressVPN.

Huomautus: Yhdellä ExpressVPN-tilauksella voit yhdistää VPN:ään jopa kahdeksalla eri laitteella samanaikaisesti riippumatta alustasta. Jos yrität yhdistää useamman kuin kahdeksan laitteen samanaikaisesti, näet seuraavan viestin:

If you try to connect more than five devices simultaneously, you will see a screen that says, "Connection limit reached."

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Katkaise yhteys palvelinsijaintiin

Katkaistaksesi yhteyden palvelinsijaintiin, napsauta On button. uudelleen.
Click the On Button to disconnect.

Tiedät, että yhteys on katkaistu, kun näytöllä lukee ”Ei yhdistetty”.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Valitse eri palvelinsijainti

Valitaksesi eri palvelinsijainnin, napsauta More icon..

Huomautus: Kun yrität ensimmäistä kertaa vaihtaa sijaintia ollessasi yhdistettynä ExpressVPN:ään, saat varoituksen, jossa sanotaan internet-liikenteesi ei välttämättä ole suojattu uudelleenyhdistämisen aikana. On turvallista jatkaa.

Click the Location Picker.

Valitaksesi palvelinsijainnin, napsauta sitä, ja napsauta sitten On button. . Vaihtoehtoisesti voit yhdistää kaksoisnapsauttamalla sijaintia.

Oletuksena käytettävissä olevien sijaintien luettelossa on kaksi välilehteä: Suositellut ja Kaikki sijainnit.

Suositellut -välilehti näyttää ExpressVPN sinulle suosittelemat sijainnit.

An image of the ExpressVPN app's Location Picker. There are two tabs. The Recommend tab and the All Locations tab.

Kaikki sijainnit -välilehti näyttää palvelinsijainnit alueittain. Voit laajentaa ja supistaa listoja napsauttamalla Downward icon. ja Upward icon..

An image on the location picker screen, with an arrow pointing to the expand icon.

Suosikit -välilehti tulee näkyviin, kun olet lisännyt suosikkisijainteja. Voit tallentaa sijainnin suosikkeihisi napsauttamalla Star icon. sijainnin oikealla puolella.

An arrow points to the Favorite star next to the Singapore VPN server location.

Voit myös hakea haluamaasi palvelinsijaintia käyttämällä hakupalkkia.

Kirjoita hakupalkkiin haluamasi palvelinsijainnin nimi ja kaksoisnapsauta sijaintia hakutuloksista yhdistääksesi siihen.

Kun olet katkaissut yhteyden palvelinsijaintiin, voit palata Smart Location -sijaintiisi (ExpressVPN suosittelema sijainti parhaan kokemuksen takaamiseksi) napsauttamalla Smart Location -merkittyä sijaintia.

Click the Smart Location.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Vaihda eri protokollaan

Tärkeää: Katkaise yhteys ExpressVPN:ään ennen kuin vaihdat toiseen protokollaan.

Protokollat ovat menetelmiä, joilla laitteesi yhdistyy ExpressVPN-palvelimeen. Parhaan kokemuksen takaamiseksi ExpressVPN suosittelee asettamaan protokollaksi Automaattinen. Tämä on valittuna oletuksena ja valitsee automaattisesti verkkoosi parhaiten sopivan protokollan.

Joissain tapauksissa, kuten tukitiimin suosituksesta, vaihtaminen eri protokollaan saattaa parantaa yhteysnopeuksia.

Vaihda protokollaa seuraavasti:

Napsauta Menu icon. > Asetukset.

Napsauta Protokolla -välilehteä. Valitse haluamasi protokolla ja napsauta OK.

Lue lisää Lightwayn kehittyneistä vaihtoehdoista, VPN-protokollasta, jonka kehitimme alusta alkaen.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Estä mainokset, seurantaohjelmat ja haitalliset sivustot

Mukauta verkkokokemustasi ja ota hallinta takaisin siitä, mitä yritykset tietävät sinusta. Voit estää mainokset, seurantaohjelmat, haitalliset sivustot ja aikuisille tarkoitetut sisällöt ExpressVPN-sovelluksessa muutamalla napsautuksella.

Monet käyttämäsi sovellukset ja verkkosivustot keräävät ja jakavat tietojasi kolmansien osapuolien kanssa, mukaan lukien seurantaohjelmat, huijarit ja haittaohjelmasivustot. Tätä tietoa käytetään kohdennettujen mainosten ja sisällön tarjoamiseen, usein ilman tietoasi tai suostumustasi.

Nämä kehittyneet suojausominaisuudet estävät kaikkia laitteen sovelluksia ja verkkosivustoja kommunikoimasta kolmansien osapuolien kanssa, jotka löytyvät avoimen lähdekoodin estolistoiltamme.

Kehittyneet suojausominaisuudet ovat oletuksena pois päältä. Ota ne käyttöön seuraavasti:

1. Yhdistä VPN:ään ja käytä Automaattista tai Lightway -protokollaa protokolla-asetuksista.
  2. Napsauta Menu icon. > Asetukset > Kehittynyt suojaus.
  3. Ruksaa ruudut.

Advanced protection settings on Windows
Lue lisää ExpressVPN kehittyneistä suojausominaisuuksista.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Kuinka lisätä pikakuvakkeita ExpressVPN-sovellukseen

Pikakuvakeominaisuus tulee näkyviin ExpressVPN:n aloitusnäyttöön, kun olet yhdistänyt VPN:n. Pikakuvakkeet eivät näy ensimmäisellä kerralla, kun muodostat yhteyden, mutta ne ilmestyvät toisesta yhteydestä lähtien.

Pikakuvakkeiden avulla voit kätevästi ja nopeasti avata sovelluksia ja verkkosivustoja suoraan ExpressVPN-sovelluksesta aina, kun olet yhteydessä VPN:ään. Jos huomaat käyttäväsi säännöllisesti tiettyjä suosikkipalveluita, kuten tiettyä suoratoistopalvelua tai sosiaalista verkostoa yhteyden muodostamisen jälkeen, voit lisätä sen pikakuvakkeena, jotta sinun ei tarvitse siirtyä laitteen kotinäyttöön tai selaimeen löytääksesi sen joka kerta.

You are connected to ExpressVPN.

Voit avata sovelluksen tai verkkosivuston napsauttamalla sen kuvaketta, kun olet yhdistettynä ExpressVPN:ään.

Jos sinulla on alle viisi pikakuvaketta valittuna, voit lisätä sellaisen napsauttamalla Add icon. .

Vaihtoehtoisesti voit lisätä tai poistaa pikakuvakkeita napsauttamalla Menu icon. > Asetukset > Pikakuvakkeet.

Lisätäksesi pikakuvakkeen, napsauta "Add" icon..

Check or uncheck the box for "Launch ExpressVPN on Windows startup."

Valitse sitten Lisää sovelluksen pikakuvake tai Lisää verkkosivuston linkki jatkaaksesi.

Poistaaksesi pikakuvakkeen valitse se, ja napsauta sitten "Remove" icon..

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Käynnistä ja yhdistä ExpressVPN automaattisesti käynnistyksen yhteydessä

Voit määrittää, yhdistääkö ExpressVPN automaattisesti tietokoneesi käynnistyksen jälkeen.
Määrittääksesi ”yhdistä käynnistyksen yhteydessä” -asetuksen, napsauta Menu icon. , ja napsauta sitten Asetukset.

Yleiset -välilehdessä ruksaa (tai poista ruksi) kohdasta Käynnistä ExpressVPN Windowsin käynnistyessä.

Voit myös määrittää, yhdistääkö ExpressVPN viimeksi käytettyyn sijaintiin, kun käynnistät sovelluksen.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Vaihda kieltä ExpressVPN Windows -sovelluksessa

Napsauta Menu icon. > Asetukset.

Valitse Kehittynyt -välilehti. Kieli-kohdassa valitse haluamasi kieli.

Select your language preference.

Napsauta OK vahvistaaksesi. ExpressVPN vaihtaa valitsemaasi kieleen, kun suljet ja käynnistät sovelluksen uudelleen.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Käytä ExpressVPN-selaimen laajennusta

Voit käyttää ExpressVPN-selaimen laajennusta hallitaksesi ExpressVPN-sovellusta selaimesta käsin. Laajennus on saatavilla Google Chromeen, Mozilla Firefoxiin ja Microsoft Edgeen.
Sovelluksesta napsauta Menu icon. , valitse Asetukset, ja mene Selaimet -välilehdelle.

Napsauta Hanki selaimen laajennuksia ja seuraa näytön ohjeita.

Click "Get Browser Extensions."

Lue lisää ExpressVPN-selaimen laajennuksesta täältä.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Asenna ExpressVPN muihin laitteisiin

Yhdellä ExpressVPN-tilauksella voit yhdistää ja suojata jopa kahdeksan laitetta samanaikaisesti.
Asentaaksesi ExpressVPN muihin laitteisiisi, napsauta Menu icon. > Suojaa kaikki laitteesi.

Napsauta Lähetä sähköpostiasennuslinkki.

Click "Email Setup Link."

Saat asennuslinkin sähköpostiosoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt ExpressVPN:ään.

Avaa sähköposti laitteessa, johon haluat asentaa ExpressVPN. Valitse Asenna nyt ja seuraa ohjeita ladataksesi ja asentaaksesi ExpressVPN.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Takaisin ylös

Poista sovellus

Voit poistaa ExpressVPN-sovelluksen Windows 11:ssä usealla tavalla.
Poista Käynnistä-valikosta

1. Napsauta Window's Start button. > Kaikki sovellukset ja etsi ExpressVPN-sovellus listasta.
  2. Napsauta hiiren oikealla painikkeella ExpressVPN-sovellusta ja valitse Poista. Sinut ohjataan Ohjauspaneeliin.
  3. Ohjauspaneelissa napsauta hiiren oikealla painikkeella ExpressVPN-sovellusta ja valitse Poista.

Poista Asetukset-valikosta

1. Napsauta Window's Start button. > Asetukset Settings icon. > Sovellukset > Sovellukset ja ominaisuudet.
  2. Etsi ExpressVPN-sovellus, napsauta sitten Vertical ellipsis. > Poista.

Poista Ohjauspaneelista

1. Etsi tehtäväpalkin hakutoiminnolla Ohjauspaneeli ja valitse se tuloksista.
  2. Napsauta Ohjelmat > Ohjelmat ja ominaisuudet.
  3. Etsi ExpressVPN-sovellus ja napsauta hiiren oikealla painikkeella.
  4. Valitse Poista tai Poista/muuta ja seuraa ohjeita.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ExpressVPN tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.