Huomautus: Sinulla ei ehkä ole välitöntä pääsyä ExpressVPN:n omaan IP-lisäosaan, koska se otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Kun olet ostanut sen, voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksessa Androidilla, iOS:lla ja Windowsissa. Lisää alustoja tulee saataville pian.

Tämä artikkeli auttaa sinua palauttamaan pääsykoodin omaan IP-osoitteeseen.

Kun käytät mobiililaitetta, johon olet asettanut tai avannut oman IP:n:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Oma IP.
  3. Napauta silmäkuvaketta paljastaaksesi pääsykoodisi.

Jos olet asettanut tai avannut oman IP-osoitteen pöytäkoneella:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Klikkaa Valikkoikoni. > Oma IP.
  3. Klikkaa silmäkuvaketta paljastaaksesi pääsykoodisi.

Jos et kykene palauttamaan pääsykoodiasi, sinun täytyy ottaa yhteyttä tukitiimiimme. Teemme parhaamme auttaaksemme, mutta yksityisyyspolitiikkamme vuoksi emme voi nähdä tai palauttaa pääsykoodiasi—edes valtuutuksellasi.