Huomaa: ExpressVPN:n oma IP -lisäpalvelu ei välttämättä ole heti käytettävissäsi, sillä se tuodaan kaikkien käyttäjien saataville asteittain. Oston jälkeen voit käyttää sitä ExpressVPN:n Android-, iOS- ja Windows-sovelluksissa. Lisää alustoja tulee saataville pian.

Oma IP ei välttämättä toimi yhtä hyvin kuin jaetut IP-osoitteet suoratoistoon tai maissa, joissa internetin sensuuri on laajaa. Erittäin harvinaisissa tapauksissa saatat menettää pääsyn omaan IP:hen datakeskuksen tai IP-palveluntarjoajan ongelmien vuoksi. Oma IP voi myös vanhentua, jos kaikki ExpressVPN-sovelluksesi ovat käyttämättöminä yli kaksi kuukautta (tai kuukauden, jos sinulla on kuukausitilaus). Tällaisissa tilanteissa saat asiasta ilmoituksen sovelluksessa, ja asiakastukemme voi auttaa sinua asettamaan uuden oman IP:n.

Jos sinulla on ongelmia oman IP:si kanssa, ota yhteyttä asiakastukeemme tilanteen tarkistamiseksi. Parannamme lisäpalvelua aktiivisesti käyttäjäpalautteen perusteella, ja teemme kovasti töitä tuodaksemme palvelun pian myös muille alustoille.