Get ExpressVPN on your router.
Tarvitsetko VPN:n reitittimellesi?
Hanki ExpressVPN nyt
Refer a friend to use ExpressVPN.
Pidätkö ExpressVPN:stä? Haluatko ilmaisen kuukauden?
Suosittele heti ystävälle

Reitittimesi päivittäminen uusimpiin toiminnallisuuksiin ja turvallisuuspäivityksiin on tärkeää.

AircoveOS ja ExpressVPN-reitittimille suunniteltu automaattinen päivitysominaisuus päivittää reitittimesi automaattisesti joka päivä kello 4 aamulla paikallista aikaa, mikäli päivitys on saatavilla. Yleensä sinun ei tarvitse päivittää reititintäsi manuaalisesti.

Huomaa: Reitittimen päivittäminen ei poista sen nykyisiä asetuksia.

Siirry kohtaan…

Kuinka löytää reitittimesi käyttämä ohjelmistoversio
Automaattiset päivitykset AircoveOS:ssa ja ExpressVPN-reitittimissä
Päivitä Aircove tai ExpressVPN:llä varustettu reititin manuaalisesti

Kuinka löytää reitittimesi käyttämä ohjelmistoversio

1. Kirjaudu reitittimesi hallintapaneeliin.
  2. Valitse Edistyneet asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Näet käytössä olevan ohjelmistoversion.
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Palaa ylös

Automaattinen päivitys AircoveOS:ssa ja ExpressVPN-reitittimissä

Automaattinen päivitystoiminto, joka on oletuksena käytössä AircoveOS:ssa ja ExpressVPN-reitittimissä, mahdollistaa saatavilla olevien päivitysten automaattisen asennuksen reitittimeesi päivittäin kello 4.00. Suosittelemme pitämään tämän toiminnon käytössä, jotta saat uusimmat ominaisuudet ja turvapäivitykset.

Ota automaattinen päivitys käyttöön tai poista se käytöstä

1. Kirjaudu reitittimesi hallintapaneeliin.
  2. Valitse Edistyneet asetukset > Ohjelmistopäivitys.
  3. Vaihda Asenna saatavilla olevat päivitykset päivittäin kello 4:00 päälle tai pois.
  4. Valitse Tallenna.

Kun automaattinen päivitys on poistettu käytöstä, saat ilmoituksen reitittimen hallintapaneelissa, kun päivitys on saatavilla. Asentaaksesi päivityksen, valitse Päivitä nyt.

Tarkista tai muuta aikavyöhykeasetuksiasi

Varmistaaksesi, että reitittimesi päivittyy oikeaan aikaan, tarkista että aikavyöhykeasetus on oikein. Tarkista tai muuta aikavyöhykettä näin:

1. Kirjaudu reitittimesi hallintapaneeliin.
  2. Valitse Edistyneet asetukset > Aircove-asetukset tai Reitittimen asetukset.
  3. Tarkista aikavyöhykkeesi kohdasta Aikavyöhyke.
  4. Jos haluat vaihtaa aikavyöhykettä, valitse nykyinen aikavyöhykkeesi ja valitse sitten Tallenna.
    Reitittimen hallintapaneelin käyttöliittymä näyttää aikavyöhykeasetukset

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.
Palaa ylös

Päivitä Aircove tai ExpressVPN:llä varustettu reititin manuaalisesti

Päivittääksesi reitittimesi manuaalisesti, lataa viimeisin ExpressVPN-laiteohjelmisto:

1. Kirjaudu ExpressVPN:n asetussivulle.
  2. Valitse reititinmallisi.
  3. Valitse Lataa laiteohjelmisto.

Tämän jälkeen asenna laiteohjelmisto reitittimeesi:

1. Kirjaudu reitittimesi hallintapaneeliin.
  2. Valitse Edistyneet asetukset > Ohjelmistopäivitys.
    Valitse 'Ohjelmistopäivitys.'
  3. Valitse Valitse tiedosto.
  4. Valitse laiteohjelmistotiedosto, sitten valitse Päivitä nyt.
    Valitse 'Päivitä nyt.'

Kun reititin päivittää laiteohjelmistoaan, laitteesi katkeaa sen verkosta. Päivityksen valmistuttua yhdistä laitteesi uudelleen reitittimeen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.

Palaa ylös