Huomautus: Et välttämättä saa välitöntä pääsyä ExpressVPN:n dedikoituun IP-lisäosaan, sillä se otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Kun olet ostanut sen, voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksessa Androidille, iOS:lle ja Windowsille. Lisää alustoja tulee saataville pian.

Tämä sivu vastaa ExpressVPN:n dedikoituun IP-lisäosaan liittyviin yleisiin kysymyksiin.

Hyppää:
Yleistä tietoa
Mikä on dedikoitu IP-osoite?
Vähentääkö dedikoidun IP:n käyttö yksityisyyttäni?
Miten ostan dedikoidun IP-osoitteen?
Miten asennan ja käytän dedikoitua IP-osoitettani?
Mitkä alustat tukevat dedikoitua IP-osoitetta?
Mitkä dedikoidun IP:n sijainnit ovat saatavilla?
Voinko vaihtaa dedikoidun IP-osoitteeni sijaintia?

Hinnoittelu, tili ja tilaus
Paljonko dedikoitu IP-osoite maksaa?
Voinko valita tai muokata dedikoidun IP-osoitteeni kestoa?
Onko ExpressVPN
dedikoidusta IP
ä ilmainen kokeiluversio?

Voinko peruuttaa dedikoidun IP-osoitteeni?
Voinko saada hyvityksen dedikoidusta IPä?
Vanheneko dedikoitu IP-osoitteeni?
Voinko ostaa useita dedikoituja IP-osoitteita?
Voinko yhdistää dedikoituun IP
useilla laitteilla samanaikaisesti?

Vianmääritys
Kadotin pääsykoodini
Dedikoitu IP-osoitteeni ei toimi

Yleistä tietoa

Mikä on dedikoitu IP?

Dedikoitu IP on ainutlaatuinen IP-osoite, joka on annettu vain sinulle—kukaan muu ei voi käyttää sitä, eikä edes ExpressVPN pysty jäljittämään sitä sinuun. Toisin kuin jaettu IP-osoite, joka on jaettu useiden käyttäjien kesken. Esimerkiksi, kun yhdistät VPN:ään, jaat IP-osoitteen muiden käyttäjien kanssa, jotka ovat yhteydessä samaan VPN-palvelimeen.Lue lisää siitä, miten dedikoitu IP on yhtä yksityinen kuin jaettu IP.
Dedikoitu IP-osoite on sidottu tiettyyn VPN-sijaintiin, ja saat saman IP-osoitteen joka kerta, kun yhdistät kyseiseen palvelimeen. Tämä tekee dedikoiduista IP-osoitteista staattisia, kun taas jaetut IP-osoitteet ovat usein dynaamisia.

Koska dedikoitu IP-osoite on vain sinun käytössäsi, se auttaa vähentämään ”huonon naapurin” vaikutusta. Sinua ei todennäköisesti merkitä verkkosivustojen turvaprotokollissa, mikä johtaa sujuvampaan pääsyyn sivustoille ja palveluihin, vähemmän CAPTCHA-tarkistuksia ja vähemmän varmennusvaiheita.

Ja koska dedikoitu IP-osoitteesi on kiinteä, voit käyttää yksityisiä tai yritysverkkojasi missä tahansa pyytämällä IT-ylläpitäjääsi sallimaan dedikoidun IP-osoitteesi. Tämä antaa sinun käyttää liiketoiminnan resursseja kätevästi ja turvallisesti missä tahansa, nauttien samalla VPN
suojasta.

Takaisin alkuun

Vähentääkö dedikoidun IP:n käyttö yksityisyyttäni?

ExpressVPN:n dedikoitu IP-lisäosa on suunniteltu yksityisyyttäsi ajatellen, ja otamme ylimääräisiä varotoimia anonymiteettisi säilyttämiseksi. Perinteisesti VPN:ssä monet käyttäjät jakavat saman IP-osoitteen, mikä on olennainen osa VPN:n anonymisointiprosessia. Dedikoidun IP:n kohdalla, joka on annettu yhdelle käyttäjälle, tarvitaan erityistoimia anonymiteetin varmistamiseksi: Kolmannet osapuolet tai ExpressVPN eivät saa missään vaiheessa pystyä yhdistämään dedikoitua IP-osoitetta käyttäjään.
ExpressVPN käyttää nollatiedon salausta ja huipputeknologiaa varmistaakseen, ettei tilisi ja dedikoidun IP-osoitteen välillä ole yhteyttä—emme voi koskaan jäljittää sitä sinuun.

Käytämme sokeaa token-pohjaista järjestelmää irrottaaksemme maksutietosi osoitteesta, jonka annamme sinulle. Tämä varmistaa, että dedikoitu IP-osoitteesi ja sen asetukset ovat täysin yksityisiä ja salattuja turvallisessa päästä päähän -viestintäkanavassa. Koska ExpressVPN ei voi nähdä tai palauttaa pääsykoodiasi, on tärkeää, että suojelet sitä välttääksesi pääsyn menettämisen dedikoituun IP-osoitteeseesi.

Julkaisemme koodimme ja selitämme tietoturvasuunnitelmamme teknisessä white paperissa, joka on pian saatavilla.

Takaisin alkuun

Miten ostan dedikoidun IP:n?

Huom: Et välttämättä saa välitöntä pääsyä ExpressVPN:n dedikoituun IP-lisäosaan, sillä se otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Kun olet ostanut sen, voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksessa Androidille, iOS:lle ja Windowsille. Lisää alustoja tulee saataville pian.
ExpressVPN dedikoitu IP otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Työskentelemme palvelun laajentamiseksi useammille käyttäjille, sijainneille ja alustoille. Voit tarkistaa, onko se saatavilla sinulle, käymällä tilaussivullamme ja tarkistamalla, onko siellä vaihtoehto lisätä dedikoitu IP tilaukseesi.

Takaisin alkuun

Miten asennan ja käytän dedikoitua IP-osoitettani?

Huom: Et välttämättä saa välitöntä pääsyä ExpressVPN:n dedikoituun IP-lisäosaan, sillä se otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Kun olet ostanut sen, voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksessa Androidille, iOS:lle ja Windowsille. Lisää alustoja tulee saataville pian.

Jotta voit käyttää dedikoitua IP-osoitettasi laitteellasi, sinun on ensin ladattava ja asennettava ExpressVPN-sovellus. Tutustu oppaisiimme dedikoidun IP-osoitteen asennukseen ja käyttöön Androidille, iOS ja Windowsille.

Asennuksen aikana luot pääsykoodin dedikoidulle IP. Tämä koodi on ainoa tapa käyttää dedikoitua IP-osoitettasi muilla laitteilla. Suosittelemme luomaan vahvan, ainutlaatuisen koodin ja säilyttämään sen turvallisessa paikassa, kuten ExpressVPN Keys -sovelluksessa. Jos kadotat pääsykoodisi, ExpressVPN ei voi palauttaa sitä—even with your authorization—and you will lose access to your dedicated IP.

Takaisin alkuun

Mitkä alustat tukevat dedikoitua IP-osoitetta?

Voit käyttää dedikoitua IP-osoitettasi ExpressVPN-sovelluksessa Androidille, iOS:lle ja Windowsille. Lisää alustoja tulee saataville pian, kun ExpressVPN:n dedikoitu IP-lisäosa otetaan asteittain käyttöön kaikille käyttäjille ja alustoille.
Takaisin alkuun

Mitkä dedikoidun IP:n sijainnit ovat saatavilla?

Huomautus: Dedikoitu IP ei välttämättä toimi maissa, joissa on korkea internet-sensuuri. Sijaintien saatavuus voi muuttua.

Voit tällä hetkellä ostaa dedikoidun IP-osoitteen seuraavissa sijainneissa. Lisää sijainteja tulee saataville pian.

• Australia – Sydney
  • Itävalta
  • Belgia
  • Kanada – Toronto
  • Tanska
  • Ranska – Pariisi
  • Saksa – Frankfurt
  • Hong Kong
  • Irlanti
  • Italia – Cosenza
  • Japani – Tokio
  • Alankomaat – Amsterdam
  • Norja
  • Portugali
  • Singapore – Jurong
  • Etelä-Afrikka
  • Iso-Britannia – Docklands
  • Iso-Britannia – Midlands
  • USA – Chicago
  • USA – Houston
  • USA – Los Angeles
  • USA – Miami
  • USA – New York
  • USA – San Francisco
  • USA – Seattle

Takaisin alkuun

Voinko vaihtaa dedikoidun IP-osoitteeni sijaintia?

Huomautus: Et välttämättä saa välitöntä pääsyä ExpressVPN:n dedikoituun IP-lisäosaan, sillä se otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Kun olet ostanut sen, voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksessa Androidille, iOS:lle ja Windowsille. Lisää alustoja tulee saataville pian.

Ei, et voi. Kun ostat dedikoidun IP-osoitteen lisäosan, sinun on asennettava se ExpressVPN-sovellukseen ja valittava sijainti. Kun sijainti on valittu, se on kiinteä lisäosan voimassaoloajaksi.
Takaisin alkuun

Hinnoittelu, tili ja tilaus

Paljonko dedikoitu IP-osoite maksaa?

Huom: Et välttämättä saa välitöntä pääsyä ExpressVPN:n dedikoituun IP-lisäosaan, sillä se otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Kun olet ostanut sen, voit käyttää sitä ExpressVPN-sovelluksessa Androidille, iOS:lle ja Windowsille. Lisää alustoja tulee saataville pian.
Voit lisätä dedikoidun IP-osoitteen, kun ostat uuden VPN-tilauksen, ja sen hinta riippuu valitsemastasi tilauksesta. Katso yksityiskohtainen erittely suunnitelmistamme ja hinnoittelustamme.

Takaisin alkuun

Voinko valita tai muokata dedikoidun IP-osoitteeni kestoa?

Dedikoidun IP-lisäosan kesto riippuu VPN-tilauksesi kestosta. Esimerkiksi, jos ostat uuden 12 kuukauden ExpressVPN-tilauksen, dedikoitu IP-osoitteesi on myös voimassa 12 kuukautta. Tällä hetkellä et voi valita dedikoidun IP-osoitteesi kestoa erikseen tai muuttaa sitä ostamisen jälkeen.
Takaisin alkuun

Onko ExpressVPN:n dedikoidusta IP:stä ilmainen kokeiluversio?

ExpressVPN:n dedikoidulle IP-lisäosalle ei ole ilmaista kokeiluversiota. Kuitenkin, kuten VPN-palvelumme kanssa, voit nauttia 30 päivän rahat takaisin -takuusta dedikoidulle IP-osoitteellesi. Jos haluat pyytää hyvitystä, ota yhteyttä tukitiimiimme 30 päivän kuluessa dedikoidun IP:n ostosta.
Takaisin alkuun

Voinko peruuttaa dedikoidun IP-osoitteeni?

Kuten VPN-palvelumme kanssa, dedikoidulle IP-osoitteellesi on saatavilla 30 päivän rahat takaisin -takuu. Peruuttaaksesi dedikoidun IP-osoitteesi ja pyytääksesi hyvitystä, ota yhteyttä tukitiimiimme 30 päivän kuluessa ostosta.

Poistaaksesi dedikoidun IP:n automaattisen uusimisen käytöstä, sinun on otettava yhteyttä tukeen. Tämä tarkoittaa, että sinulta ei veloiteta uutta jaksoa, kun dedikoidun IP-lisäosan voimassaolo päättyy. Sinulta veloitetaan vain uuden jakson VPN-tilauksesta, ellei automaattista uusimista ole poistettu käytöstä myös sen osalta.

Takaisin alkuun

Voinko saada hyvityksen dedikoidusta IP:stä?

Dedikoidun IP-lisäosamme noudattaa samaa 30 päivän palautuskäytäntöä kuin VPN-palvelumme. Lue ExpressVPN:n palautuskäytäntö.

Takaisin alkuun

Vanheneko dedikoitu IP-osoitteeni?

Koska dedikoitu IP-osoitteesi on lisäosa, se vanhenee samaan aikaan kuin VPN-tilauksesi.

Jos kuitenkin kaikki ExpressVPN-sovellukset, joissa olet avannut dedikoidun IP:si, ovat offline-tilassa yli kahden kuukauden ajan (tai yhden kuukauden, jos olet kuukausittaisessa tilauksessa), dedikoitu IP-osoitteesi ei enää ole käytettävissä. Sinun on otettava yhteyttä tukitiimiimme asettaaksesi dedikoidun IP-osoitteen uudelleen. Sinulle annetaan todennäköisesti eri IP-osoite kuin mitä käytit aiemmin.

Äärimmäisen harvinaisissa tapauksissa ExpressVPN voi menettää oikeuden käyttää IP-osoitetta datakeskuksen tai IP-palveluntarjoajan ongelmien vuoksi. Saat ilmoituksen sovelluksessa, jos näin tapahtuu, ja tukitiimimme auttaa sinua asettamaan uuden dedikoidun IP:n.

Takaisin alkuun

Voinko ostaa useita dedikoituja IP-osoitteita?

Voit tällä hetkellä ostaa vain yhden dedikoidun IP-osoitteen.

Takaisin alkuun

Voinko yhdistää dedikoituun IP-osoitteeseeni useilla laitteilla samanaikaisesti?

Kyllä, voit. Yhdellä ExpressVPN-tilauksella voit yhdistää dedikoituun IP-osoitteeseesi jopa kahdeksalla eri laitteella samanaikaisesti. Dedikoitu IP on tällä hetkellä saatavilla iOS-, Android- ja Windows-alustoille, ja se laajenee pian useammille alustoille.

Takaisin alkuun

Vianmääritys

Kadotin pääsykoodini

Mobiililaitteella, jolla olet asettanut tai avannut dedikoidun IP:si:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Siirry kohtaan Valinnat > Dedikoitu IP.
  3. Napauta Silmäkuvaketta nähdäksesi pääsykoodisi.

Jos olet asettanut tai avannut dedikoidun IP:si tietokoneellasi:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Napsauta Menu icon. > Dedikoitu IP.
  3. Napsauta Silmäkuvaketta nähdäksesi pääsykoodisi.

Jos et pysty palauttamaan pääsykoodiasi, sinun on otettava yhteyttä tukitiimiimme. Teemme parhaamme auttaaksemme, mutta emme voi palauttaa sitä—even with your authorization.

Takaisin alkuun

Dedikoitu IP-osoitteeni ei toimi

Dedikoidut IP-osoitteet eivät välttämättä toimi yhtä hyvin suoratoistossa tai maissa, joissa on korkea internet-sensuuri. Äärimmäisen harvinaisissa tapauksissa voit menettää pääsyn dedikoituun IP-osoitteeseesi datakeskuksen tai IP-palveluntarjoajan ongelmien vuoksi. Dedikoitu IP-osoitteesi voi myös vanhentua, jos kaikki ExpressVPN-sovelluksesi ovat offline-tilassa yli kahden kuukauden ajan (tai yhden kuukauden, jos olet kuukausittaisessa tilauksessa). Saat ilmoituksen sovelluksessa näissä tilanteissa, ja tukitiimimme voi auttaa sinua asettamaan uuden dedikoidun IP:n.

Jos sinulla on ongelmia dedikoidun IP-osoitteesi kanssa, ota yhteyttä tukitiimiimme tarkistaaksesi tapauksesi.

Takaisin alkuun