ExpressVPN:n oma IP-osoite otetaan asteittain käyttöön kaikille käyttäjille. Laajennamme palvelua jatkuvasti useammille käyttäjille, sijainneille ja alustoille. Jos palvelu on käytettävissäsi, voit ostaa sen tilaussivultamme:

Ostaaksesi oman IP-osoitteen:

1. Siirry selaimessasi osoitteeseen expressvpn.com/order.
  2. Jos oma IP-osoite -palvelumme on käytettävissäsi, näet vaihtoehdon lisätä sen tilaukseesi. Valitse ruutu jatkaaksesi.
  3. Kun olet ostanut VPN-suunnitelman ja oman IP-osoitteen lisäosan, asenna oma IP-osoitteesi seuraamalla näitä ohjeita Androidille, iOS:lle ja Windowsille.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua.