Bemærk: Du har muligvis ikke adgang til ExpressVPN’s dedikerede IP-tilføjelse endnu, da den gradvist bliver rullet ud til alle brugere. Når du har købt den, kan du bruge den på ExpressVPN-appen til Android, iOS og Windows. Der vil inden længe være flere platforme tilgængelige.

Denne artikel hjælper dig med at finde adgangskoden til din dedikerede IP.

På en mobil enhed, hvor du har opsat eller låst din dedikerede IP op:

1. Åbn ExpressVPN-appen.
  2. Gå til Indstillinger > Dedikeret IP.
  3. Tryk på Øjeikonet for at få vist din adgangskode.

Hvis du har opsat eller låst din dedikerede IP op på din computer:

1. Åbn ExpressVPN-appen.
  2. Klik på Menu icon. > Dedikeret IP.
  3. Klik på Øjeikonet for at få vist din adgangskode.

Hvis du ikke kan finde din adgangskode ved hjælp af ovennævnte vejledning, skal du kontakte vores supportteam. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe, men som en del af vores forpligtelse til at beskytte dit privatliv, kan vi hverken se eller gendanne din adgangskode – selv med din tilladelse.