Bemærk: Du har muligvis ikke øjeblikkelig adgang til ExpressVPN’s tilføjelse Dedikeret IP, da den gradvist gøres tilgængelig for alle brugere. Når den er købt, kan du bruge den i ExpressVPN-appen til Android, iOS og Windows. Flere platforme vil snart være tilgængelige.

Dedikerede IP’er fungerer muligvis ikke lige så godt som delte IP’er til streaming eller i lande med høj internetcensur. I yderst sjældne tilfælde kan du miste adgang til din dedikerede IP på grund af problemer med datacenteret eller IP-udbyderen. Din dedikerede IP kan også udløbe, hvis alle dine ExpressVPN-apps er offline i mere end to måneder (eller én måned, hvis du har et månedligt abonnement). Du vil blive underrettet i appen i disse tilfælde, og vores supportteam kan hjælpe dig med at opsætte en ny dedikeret IP.

Hvis du har problemer med din dedikerede IP skal du kontakte vores supportteam for at få dit problem løst. Vi arbejder aktivt på at forbedre funktionen baseret på brugerfeedback, og vi arbejder hårdt på at gøre den tilgængelig på flere platforme snart.