ExpressVPN’s dedikerede IP gøres gradvist tilgængelig for alle brugere. Vi arbejder på at udvide tjenesten til flere brugere, placeringer og platforme. Hvis funktionen er tilgængelig for dig, kan du købe den på vores ordreside:

Sådan køber du en dedikeret IP

1. Åbn din browser og gå til expressvpn.com/order.
  2. Hvis vores dedikerede IP-tjeneste er tilgængelig for dig, vil du se en mulighed for at tilføje det til din ordre. Markér feltet for at fortsætte.
  3. Når du har købt et VPN-abonnement og tilføjelsen Dedikeret IP-adresse, skal du opsætte din dedikerede IP ved at følge denne vejledning for Android, iOS og Windows.