Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer ExpressVPN-appen på Android TV eller Android TV-bokse, som omfatter følgende enheder:

• Sony
  • Sharp
  • TCL
  • Xiaomi
  • MINIX
  • Nvidia Shield
  • Formuler

Er du endnu ikke ExpressVPN-kunde?
Læs mere om, hvorfor ExpressVPN er den bedste VPN til Android TV.

Gå til…

Download ExpressVPN-appen på dit Android TV
Aktivér ExpressVPN-appen
Opret forbindelse til en serverplacering
Afbryd forbindelsen til en serverplacering
Vælg en anden serverplacering
Afinstaller ExpressVPN fra dit Android TV

Download ExpressVPN-appen på dit Android TV

Vigtigt: Nedenstående trin er til enheder, der bruger Android 5.0 (Lollipop) og derover. Hvis du ikke kan tilgå Google Play Butik, kan du sideloade ExpressVPN-appen på dit Android TV.

På dit Android TV skal du gå til Google Play Butik og søge efter ExpressVPN.

Søg efter "ExpressVPN."

Vælg ExpressVPN.

På appsiden for ExpressVPN skal du vælge Installer.

Vælg "Installér."

Vælg Åbn.

Vælg "Åbn".

Fortsæt til aktivering af ExpressVPN-appen.

Vigtigt: Følg nedenstående trin for at sideloade APK’en for ExpressVPN-appen, hvis ExpressVPN ikke er tilgængelig til direkte download på dit Android TV.

Gå til ExpressVPN-opsætningssiden på din computer. Angiv dine ExpressVPN-loginoplysninger, hvis du bliver bedt om det, og klik på Log ind.

Angiv dine kontooplysninger, og klik på "Log ind".

Angiv den bekræftelseskode, der bliver sendt til din e-mail.

Til højre skal du klikke på Download APK.

Under "ExpressVPN til Android," skal du trykke på "Download APK".

Du skal nu bruge en filhåndteringsapp for at overføre APK’en for ExpressVPN-appen fra din computer til dit Android TV.

Vigtigt: ExpressVPN samarbejder ikke med tredjepartsapps.

Gå til Apps på dit Android TV. Under Appkategorier skal du vælge Søg efter apps.

Vælg "Søg efter apps".

Gå ind i File Commander. Klik på Installer > Åbn.

Vælg "Åbn".

Vælg Tillad for at give File Commander adgang til billeder, medier og filer.

Indstil "Tillad" for at tillade Filkommando adgang til billeder, medier og filer.

Vælg en loginmetode (hvis du vælger Google, vil du automatisk blive logget ind med den samme e-mailadresse, du har brugt til din Android-enhed.)

Vælg en loginmetode.

På din computer skal du gå til mobidrive.com. Log ind ved hjælp af den samme e-mailadresse, du brugte til at logge ind på File Commander.

Klik på Ny > Upload filer. Vælg APK’en for appen til ExpressVPN, du downloadede tidligere. Vælg Åbn.

Under File Commander på dit Android TV skal du gå til MobiDrive.

Find APK’en for ExpressVPN-appen, og vælgVertical ellipsis..

Vælg Flyt.

Vælg mappeikonet FC.

Vælg Intern lagerplads.

Vælg Download > Flyt hertil.

Du har nu adgang til APK’en for ExpressVPN-appen på dit Android TV. Før du bruger den, skal du aktivere udviklertilstand. På din fjernbetjening skal du trykke på knappen “Hjem”. Vælg Indstillinger.

Vælg Enhedsindstillinger > Om.

Under Om skal du finde Build. Bliv ved med at klikke på den, indtil der står: “Du er nu en udvikler!”

Gå tilbage til Indstillinger. Vælg Apps > Sikkerhed og begrænsninger > Ukendte kilder. Slå File Commander til.

Så

Gå til File Commander. Vælg Intern lagerplads, og vælg derefter APK’en for ExpressVPN-appen, som du overførte tidligere. Vælg INSTALLER.

Vælg "Installér."

ExpressVPN-appen er nu downloadet på dit Android TV. Gå til ExpressVPN, og vælg derefter Åbn.

Vælg "Åbn."

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for hjælp.

Tilbage til toppen

2. Aktivér ExpressVPN-appen

Vælg Log ind.

Billede af Android TV-appens startskærm.

Der er tre måder, du kan logge ind på.

ExpressVPN's loginskærm

Log ind med QR-kode

1. Scan QR-koden med din smartphone for at logge ind.
  2. Angiv e-mailadressen og adgangskoden for din ExpressVPN-konto. Tryk på Log ind.
  3. Tryk på Bekræft.
Vigtigt: Hvis muligheden for at scanne QR-koden ikke vises, skal du gå til Settings icon.> Applikationer > Administrerede og installerede applikationer > ExpressVPN > Ryd data > OK. Når du har ryddet de lagrede data, skal du genstarte ExpressVPN-appen. QR-koden bør nu være synlig.
Log ind med koden

1. Gå til auth.expressvpn.com/activate på en separat enhed fra dit tv.
    2. Angiv koden på otte tegn, der vises på dit tv.
    3. Vælg Fortsæt.
    4. Bekræft din kode på otte tegn.
    5. Angiv e-mailadressen og adgangskoden for din ExpressVPN-konto. Vælg Log ind.

Log ind med fjernbetjening

1. Vælg Log ind med fjernbetjeningen.
  2. Angiv e-mailadressen og adgangskoden for din ExpressVPN-konto. Vælg Log ind.

Du vil se en erklæring, der beskriver de oplysninger, der indsamles af ExpressVPN-appen. Vælg Acceptér og fortsæt for at fortsætte.

Vælg Fortsæt for at konfigurere appen.

Når du bliver bedt om at acceptere anmodninger om ExpressVPN-forbindelsesoprettelse, skal du vælge OK.

Din app spørger, om du vil dele anonyme oplysninger for at gøre ExpressVPN hurtigere og mere pålidelig. Vælg din præference for at fortsætte.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for hjælp.

Tilbage til toppen

3. Opret forbindelse til en serverplacering

Hvis du vil oprette forbindelse til en serverplacering, skal du klikke på knappen Forbind. Som standard vil ExpressVPN bruge Smartplacering til at vælge den bedste serverplacering til dine omstændigheder.

Når du ser beskeden Forbundet, kan du begynde at surfe med frihed og sikkerhed.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for hjælp.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelsen til en serverplacering

For at afbryde forbindelsen til serveren skal du klikke på knappen Forbind, mens appen er forbundet.

Du vil vide, at du er afbrudt, når du ser meddelelsen “Ikke forbundet”.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for hjælp.

Tilbage til toppen

Vælg en anden serverplacering

For at vælge en anden placering skal du åbne placeringsvælgeren og vælge en placering fra listen.

Som standard vil du se to faner, ANBEFALET og ALLE PLACERINGER.

Hvis du vil oprette forbindelse til en placering, skal du vælge den med din fjernbetjening. Du kan også føje en placering til din liste over favoritter ved at holde knappen “Vælg” nede på placeringen. Dine yndlingsplaceringer vil blive tilføjet i en fane, der er mærket FAVORITTER.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for hjælp.

Tilbage til toppen

Afinstaller ExpressVPN fra dit Android TV

På dit Android TV skal du gå til Apps og finde ExpressVPN.

Vælg og hold på ExpressVPN-appen, og vælg derefter Afinstaller.

Select "Afinstaller."

Vælg OK. Appen er nu slettet fra dit Android TV.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for hjælp.